JóMagántanár
Különóra Centrum

Ha szeretnél hatékonyan, de kellemes légkörben felkészülni az érettségire, a nehéz vizsgáidra, egy tantárgyból jegyet javítani vagy csak felkészülni a következő órára, dolgozatra, akkor Nálunk a helyed!

Fordulj hozzánk bizalommal és jelentkezz itt Első Konzultációra

A tantárgyakat, melyekből magánórát tudunk biztosítani ide kattintva érheted el.

Rólunk

A Jómagántanár Különóra Centrumban fontosnak tartjuk, hogy diákjainknak a szaktudás mellett barátságos légkört is biztosítsunk. Ezért olyan körültekintően válogatott magántanárcsapattal dolgozunk, akik komoly szakmai háttérrel rendelkeznek és érthetően, közvetlen stílusban tudnak felkészíteni az iskolai megmérettetésekre. Reáltárgyakból (kémia, matematika, fizika, biológia) és humán tárgyakból (történelem, latin, magyar), valamint idegen nyelvekből (latin, angol, holland) vállalunk korrepetálást és érettségire való felkészítést, online. Az egyetemistákra is gondolunk, hiszen ezek a tárgyak náluk is elérhetőek, és biztosítunk számukra szakdolgozat, valamint diplomadolgozat témavezetést is. Lakhelytől függetlenül, akár a külföldön élő diákok képzését is tudjuk vállalni. A tanítási módszereinknél mindig alkalmazkodunk az elérni kívánt célhoz, valamint a tanulni vágyó tudásához, személyiségéhez.

Felkeltettük az érdeklődésedet? Akkor nincs más hátra, csak az Első Konzultációra való jelentkezés itt!

Nagyné Nagy Nóra - Vezető Tanár

Vezető Tanári köszöntő

Magántanárként tisztában vagyok azzal, hogy Te, mint tanuló milyen nehézségekkel küzdesz meg az iskolapadban napról napra. Sajnos az iskola ritkán tud egyéni igényekhez igazodni, de nálunk megkaphatod ezt a személyre szabott segítséget.

Hiszek abban, hogy az iskolai sikerekhez és az elérni kívánt célokhoz nem csak Te kellesz, hanem egy olyan tanár is, aki a szakmai tudása mellett szívvel-lélekkel képes a személyiségedre hangolódni. A tanítás nem lehet rutinszerű, és nem lehet a megszokott módszertanhoz ragaszkodni, mert minden ember, minden tanuló, mint ahogy Te is egyedi és különböző.

Az együtt tanulás során látni fogod, hogy amit magántanárként nyújtunk Neked az nem csak „tüneti kezelés”! Az a célunk, hogy megértsd és átlásd az anyagot, akár reál, akár humán tantárgyakról van szó. Bízom benne, hogy nálunk megtalálod azt a professzionális, türelmes és barátságos oktatót, akit keresel.

Biztos vagyok abban, hogy a fejlődés és a siker lehetősége számodra is adott, ezért érdemes jó magántanárt választani, mert a türelem, a tapasztalat, a felkészültség és az egyéni odafigyelés minden tanulóból ki tudja hozni a legjobbat. S mint tudjuk, a tanulás a legjobb befektetés.

Hírek

NAGY változások vannak készülőben a Semmelweis Egyetemen 2024-től!

A Semmelweis Egyetem felvételi rendszerét is több szempontból módosítja a Magyar Közlönyben 2022. szeptember 7-én megjelent rendelet, mely 2024-től ad nagyobb szabadságot az egyetemeknek arra, hogy meghatározzák, milyen tantárgyak középiskolai, érettségi eredményei és milyen további teljesítmények számítanak majd bele a felvételin elérhető 500 pontba.

Read More »

Gyorsított tanulás alapjai workshop

Hozzuk az ígért segítséget! Ha szeretnél gyorsabban tanulni, jelentkezz a Gyorsított tanulás alapjai workshopunkra az alábbi linken, hogy elsajátíthasd a módját, hogyan tanulhatnál hatékonyabban. A workshop célja

Read More »

2019/20 tanévkezdés

Kedves Tanítványom!   Sikerekben gazdag, boldog új tanévet kívánok Neked! A diákoknak és a tanároknak kétszer van Újév egy évben, 🙂  úgyhogy ez alkalomból az előtted

Read More »

2018. őszi változások

Kedves Tanítványom! Izgalmas újítások, változások, fejlesztések történtek minálunk. Remélem, hogy a hatékonyabb és örömtelibb együttműködésünket fogják szolgálni, illetve a Te elégedettségedet és tanulmányi sikereidet főképp.

Read More »

Itt a szeptember: az új tanév

Remélem Te is kellő lelkesedéssel és komoly tervekkel várod az új tanévet.  🙂 A 2018/19-es tanítási évre szeptember 3.-tól lehet óraidőpontokat egyeztetni, és szeptember 10.

Read More »

Tantárgyak

KÉMIA

Megértenéd végre a kémiát csak kellene egy kis segítség? Ne keseredj el, ha magadtól nem tudod begyakorolni a feladatokat. Mi itt vagyunk és segítünk! Kibogozzuk a káoszt, és akár az emelt szintű kémia érettségiig is eljuttatunk! Tanuljunk együtt, hogy tényleg sikerüljön!

MATEMATIKA

El sem hinnéd mennyi mindenhez kérik a matekot! Egyszerűen nem lehet megúszni, de akkor miért érnéd be kevesebbel? Ha már a matematika gondolatától is rosszul vagy, vagy éppen ellenkezőleg: imádod, de a suliban fele annyi tudást, magyarázatot sem adnak, mint amit szeretnél, ne habozz!

FIZIKA

Szeretnél szakmai hibákat találni az Agymenőkben, hogy menőbb legyél, mint Sheldon Cooper? Mi garantáltan megszerettetjük Veled a fizikát és akkora tudásfölényt adunk, hogy jövőre Tőled fogják megkérdezni az osztálytársaid, ha nem értenek valamit.

BIOLÓGIA

Feleslegesnek tartod a bioszt és inkább túlesnél rajta csak legyen valami épkézláb jegyed? Vagy imádod, de a suliban mégsem az igazi, ahogy tanítják és elmagyarázzák? Velünk végre elérheted a célodat bármelyik típusba is tartozol!

TÖRTÉNELEM

A TÖRTÉNELEMtanulás nem magolás, hanem gondolkodás! Ha Gimnazista vagy Egyetemista vagy, tudunk segíteni! De várjunk csak!? Itt valami eléggé izgalmasat találhatsz…

LATIN

Ez csak egy nyelv? Neeem, ez LATIN!
Ha még csak gondolkodsz rajta, vagy már el is kezdted, esetleg teljesen benne vagy a latinban, akkor is nálunk a helyed!

MAGYAR

Nem érzel rá a vers- és műelemzésekre vagy az esszéírásokra? Esetleg semmi kedved elolvasni több tucat életrajzot és kortörténetet, inkább megbeszélnéd egy hozzáértővel? Tudunk segíteni!

SZAKDOLGOZAT TÉMAVEZETÉS

Nem ér rá a konzulensed vagy éppen a lelket is kihajtaná belőled csak Neked az kicsit sem segítség? Az sem gond, ha csak 1 hónapod van a leadásig, megoldjuk! Gyere bátran. 😉

ISKOLA ELŐKÉSZÍTŐ

IDE FOGJUK ÍRNI A KREATÍV SZÖVEGET

+36 70 9452350

Honlap: www.jomagantanar.hu
E-mail: jomagantanar@gmail.com

Óradíjak

Tanórákra és bérletekre vonatkozó árainkat az aktuális árlista tartalmazza.

Házirend

Nálunk a közös munka az Első Konzultációval kezdődik, ahová itt jelentkezhetsz. Itt elmondjuk Neked a Házirendünket és megbeszéljük, hogy Neked milyen igényeid vannak, melyik tantárgyból pontosan milyen célt szeretnél elérni és hol tartasz most. Fontos tudnod, hogy az Első Konzultációnak is ára van, mely az Első Tanórával együtt GARANCIÁS! Az árakról az Óradíjak menüpontban tájékozódhatsz.

Szinte minden esetben fix időpontban lesznek az óráid, amelyre Óracsomagot, illetve Bérletet válthatsz. Minden Tanóra esetében csak előre, banki utalással lehet fizetni, alkalmankénti és készpénzes fizetésre nincs lehetőség, személyes Tanóra esetében sem!

Mivel nagyrészt on-line óráink lesznek, emiatt előfeltétel a gyors és stabil internet, valamint a következő kommunikációs felületek használata: Skype vagy Messenger. 

Skype program letöltése

Messenger program letöltése

Fontos, hogy legyen egy gmail.com-os e-mail címed, amin tudjuk tartani a kapcsolatot és ahonnan a Google Naptárt is eléred, hiszen oda fogjuk az órarendedet is feltenni.

A megtartott órákat a Tanárnak és Neked is mindig pontosan vezetve alá kell írni a digitális bérleteden.

Késés esetén, ha az a Tanulónak róható fel, akkor a Tanóra annál rövidebb ideig fog tartani. Kérlek, mindenképp szólj, ha késni fogsz, ugyanis jelzés nélkül 15 perc késés aznapi óralemondásnak számít, és árban ugyanúgy kiszámlázásra kerül.

Óralemondás a Tanóra előtt 24 órával lehetséges díjmentesen. Amennyiben az óralemondás 24 órán belül történik meg, akkor a teljes óradíjat felszámoljuk (természetesen akkor is ez a helyzet, ha a Tanuló előtte nem szól a hiányzásról).

Egy Tanóra 45 perc és a számlázás is ez alapján történik.

A teljes Házirendünket itt találod. Az Első Konzultáción ezt is átbeszéljük, ha lenne kérdésed ezzel kapcsolatban, jelezd nyugodtan.

 

Tanulói vélemény 1

Maja

Tanulói vélemény 2

Gellért

Tanulói vélemény 3

Dalma

Partnereink

Rózsa Nóra

képességfejlesztő és coach

Kapcsolat

Mobil: +36 70 9452350

E-mail: info@jomagantanar.hu