JóMagántanár
Különóra Centrum

Ha szeretnél hatékonyan, de kellemes légkörben felkészülni az érettségire, a nehéz vizsgáidra, egy tantárgyból jegyet javítani vagy csak a házidat megérteni és megírni, akkor Nálunk a helyed!

Fordulj hozzánk bizalommal és jelentkezz itt Első Konzultációra!

Ezekből a tárgyakból tudunk magánórát biztosítani: 

Bemutatkozik a JóMagántanár

A Jómagántanár Különóra Centrum vezető tanáraként fontosnak tartom, hogy diákjaimnak a szaktudás mellett barátságos légkört is biztosítsak. Ezért olyan szigorúan válogatott magántanárcsapattal dolgozom, akik komoly szakmai háttérrel rendelkeznek és érthetően, közvetlen stílusban tudnak felkészíteni az iskolai megmérettetésekre. Reáltárgyakból (kémia, matematika, fizika, biológia) és humán tárgyakból (történelem, latin, magyar) vállalunk korrepetálást és érettségire való felkészítést, online. Az egyetemistákról sem feledkeztünk meg, hiszen ezek a tárgyak náluk is elérhetőek és biztosítunk számukra szakdolgozat, valamint diplomadolgozat témavezetést is. Lakhelytől függetlenül, akár a külföldön élő diákok képzését is tudjuk vállalni. A tanítási módszereinknél mindig alkalmazkodunk az elérni kívánt célhoz, valamint a tanulni vágyó tudásához, személyiségéhez.

Magántanárként tisztában vagyok azzal, hogy Te, mint tanuló milyen nehézségekkel küzdesz meg az iskolapadban napról napra. Sajnos az iskola ritkán tud egyéni igényekhez igazodni, de nálunk megkaphatod ezt a személyre szabott segítséget.

Hiszek abban, hogy az iskolai sikerekhez és az elérni kívánt célokhoz nem csak Te kellesz, hanem egy olyan tanár is, aki a szakmai tudása mellett szívvel-lélekkel képes a személyiségedre hangolódni. A tanítás nem lehet rutinszerű, és nem lehet a megszokott módszertanhoz ragaszkodni, mert minden ember, minden tanuló, mint ahogy Te is egyedi és különböző.

Az együtt tanulás során látni fogod, hogy amit magántanárként nyújtunk Neked az nem csak „tüneti kezelés”! Az a célunk, hogy megértsd és átlásd az anyagot, akár reál, akár humán tantárgyakról van szó. Bízom benne, hogy nálunk megtalálod azt a professzionális, türelmes és barátságos oktatót, akit keresel.

Biztos vagyok abban, hogy a fejlődés és a siker lehetősége számodra is adott, ezért érdemes jó magántanárt választani, mert a türelem, a tapasztalat, a felkészültség és az egyéni odafigyelés minden tanulóból ki tudja hozni a legjobbat. S mint tudjuk, a tanulás a legjobb befektetés.

Felkeltettük az érdeklődésedet? Akkor nincs más hátra, csak az Első Konzultációra való jelentkezés itt!

Hírek

Gyorsított tanulás alapjai workshop

Hozzuk az ígért segítséget! Ha szeretnél gyorsabban tanulni, jelentkezz a Gyorsított tanulás alapjai workshopunkra az alábbi linken, hogy elsajátíthasd a módját, hogyan tanulhatnál hatékonyabban. A workshop célja

Read More »

2019/20 tanévkezdés

Kedves Tanítványom!   Sikerekben gazdag, boldog új tanévet kívánok Neked! A diákoknak és a tanároknak kétszer van Újév egy évben, 🙂  úgyhogy ez alkalomból az előtted

Read More »

2018. őszi változások

Kedves Tanítványom! Izgalmas újítások, változások, fejlesztések történtek minálunk. Remélem, hogy a hatékonyabb és örömtelibb együttműködésünket fogják szolgálni, illetve a Te elégedettségedet és tanulmányi sikereidet főképp.

Read More »

Itt a szeptember: az új tanév

Remélem Te is kellő lelkesedéssel és komoly tervekkel várod az új tanévet.  🙂 A 2018/19-es tanítási évre szeptember 3.-tól lehet óraidőpontokat egyeztetni, és szeptember 10.

Read More »

Tantárgyak

KÉMIA

közép és emelt szinten

BIOLÓGIA

KÖZÉP ÉS EMELT SZINTEN

FIZIKA

KÖZÉP ÉS EMELT SZINTEN

MATEMATIKA

KÖZÉP ÉS EMELT SZINTEN

TÖRTÉNELEM

KÖZÉP ÉS EMELT SZINTEN

LATIN

MAGYAR

KÖZÉP ÉS EMELT SZINTEN

SZAKDOLGOZAT TÉMAVEZETÉS

Bsc és Msc SZINTEN

ISKOLA ELŐKÉSZÍTŐ

ÓVODÁSOK RÉSZÉRE

Már biztos vagy a dolgodban és tudod, hogy melyik tantárgyból szeretnél segítséget kérni? Jelentkezz Első Konzultációra, ahol beavatunk a részletekbe.

Óradíjak

A frissített árlistát a gombra kattintva lehet elérni.

Házirend

Nálunk minden az Első Konzultációval kezdődik, ahová itt jelentkezhetsz. Itt elmondjuk Neked a Házirendünket és megbeszéljük, hogy Neked milyen igényeid vannak, melyik tantárgyból pontosan milyen célt szeretnél elérni és hol tartasz most. Fontos tudnod, hogy az Első Konzultációnak is ára van, mely 2.500.- Ft, mely az Első Tanórával együtt GARANCIÁS!

Szinte minden esetben fix időpontban lesznek az óráid, amelyre Óracsomagot, illetve Bérletet válthatsz. Minden Tanóra esetében csak előre, banki utalással lehet fizetni, alkalmankénti és készpénzes fizetésre nincs lehetőség, személyes Tanóra esetében sem!

Mivel nagyrészt on-line óráink lesznek, emiatt előfeltétel a gyors és stabil internet, valamint a következő kommunikációs felületek használata: Skype vagy Messenger.

Fontos, hogy legyen egy gmail-es e-mail címed, amin tudjuk tartani a kapcsolatot és ahonnan a Google Calendar-t is eléred, hiszen oda fogjuk az órarendedet is feltenni.

A megtartott órákat a Tanárnak és Neked is mindig pontosan vezetve alá kell írni a … rendszerében.

Késés esetén, ha az a Tanulónak róható fel, akkor a Tanóra annál rövidebb ideig fog tartani. Kérlek, mindenképp szólj, ha késni fogsz, ugyanis jelzés nélkül 15 perc késés aznapi óralemondásnak számít, és árban ugyanúgy kiszámlázásra kerül.

Óralemondás a Tanóra előtt 24 órával lehetséges díjmentesen. Amennyiben az óralemondás 24 órán belül történik meg, akkor a teljes óradíjat felszámoljuk (természetesen akkor is ez a helyzet, ha a Tanuló előtte nem szól a hiányzásról).

Egy Tanóra 45 perc és a számlázás is ez alapján történik.

A teljes Házirendünket itt találod. Az Első Konzultáción ezt is átbeszéljük, ha lenne kérdésed ezzel kapcsolatban, jelezd nyugodtan.

Referenciák

Nisl rhoncus mattis rhoncus urna. Sit amet facilisis magna etiam tempor orci eu. Aliquet bibendum enim facilisis gravida neque convallis. Proin fermentum leo vel orci porta non pulvinar. Egestas integer eget aliquet nibh praesent.

Vörös Bettina

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident.

Hao Pei

Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Temporibus autem quibusdam.

Acsai Etelka

A számok magukért beszélnek

0
KÁVÉZÓ ORSZÁGSZERTE
0
BOLDOG ÜGYFÉL
0 %
ÜGYFÉL ELÉGEDETTSÉG
0
CSÉSZE KÁVÉ NAPONTA

Partnereink

Rózsa Nóra

képességfejlesztő és coach
Honlap: http://www.kepessegfejleszteseger.hu

Bab Benő

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vedd fel a kapcsolatot!

+36 70 9452350

Honlap: www.jomagantanar.hu
E-mail: jomagantanar@gmail.com