ÉRETTSÉGI 2024

 

Az érettségi egy nagy mérföldkő az életünkben. Sok múlik rajta ezért sokat izgulunk miatta. Egy komoly kihívás, valódi megmérettetés a felnőtt életünk küszöbén. Sokat féltünk, sokat izgultunk, sokat aggódtunk miatta. Vajon milyen tételt húzok? Eszembe fognak-e jutni a válaszok? Mi van, ha elrontom? Hogy fog sikerülni? Hogy fogok felkészülni rá? Hogy lehet ennyi mindent megtanulni? – Ezek a kérdések mindannyiunkban ott vannak, és mindannyian arra törekszünk, hogy a lehető legjobban oldjuk életünknek ezt a nagy próbatételét. 

 

Mi a JóMagántanár Különóra Centrumnál azon dolgozunk, hogy segítsünk Neked ebben, és könnyebbé, élvezetesebbé, biztosabbá, sikeresebbé tegyünk számodra, az érettségihez vezető utat. Ezért egy nagyszerű módot fejlesztettünk ki a számodra, hogy a lehető legjobban fel tudj készülni az előtted álló érettségire. Ezennel elindítjuk az Érettségi Felkészítő Online Kurzusainkat! 

 

Sokféle tantárgyat tanulhatsz nálunk (a teljes repertoárunkat a honlapunk főoldalán találhatod: link), és több tantárgyból is igyekszünk segíteni a számodra közép és emeltszinten is. Viszont vannak olyan tantárgyak, amik mindenki számára kötelezőek az érettségi során, és ilyen a történelem is. A történelem középszintű érettségi minden középiskolás diákot érint, vagy érinteni fog. Ha most még 10. vagy 11. osztályos tanuló vagy, a végzős diákokat látva benned is felsejlik, hogy bizony egy-két év, és “nemsokára én is érettségizni fogok”, és a történelem érettségi téged is vár. 

 

 

Ha szeretnél időben felkészülni rá, itt a kitűnő alkalom és nagyszerű lehetőség, hogy időben elkezd a tanulást és az ismétlést. Ha pedig úgy vagy vele most, hogy “áh, ahhoz előbb a 11. osztályt kéne valahogy befejeznem”, és most még az idei tanév végi jegyed miatt aggódsz inkább, van egy remek hírünk: a most induló kurzusunkat úgy alakítottuk ki, hogy a 11. évfolyam tananyagát át tudd ismételni még az idei tanév lezárása előtt. Így ha most tizenegyedikes vagy, jószívvel ajánljuk neked ezt a kurzus, hogy egy jól sikerült évvégi jegy után együtt készüljünk fel a Középszintű Történelem Érettségire.

 

Az aktuális kurzusok 2024. május 8-án nyílik azok számára akik 2025. májusában szeretnének érettségizni. A 11-es tananyag átismétlése május 15-től indul, hogy még az iskola utolsó egy hónapjában az ezévi tananyagot felfrissítsd és az utolsó dolgozatokra remekül felkészülhess. Aztán pedig a következő egy évben elkísérünk hogy a lehető legjobban készülj fel a jövő évi középszintű történelem érettségire.

 

Egy-egy kurzusra csak korlátozott ideig lehet jelentkezni, úgyhogy jelentkezz mihamarabb, le ne maradj! Kövess bennünket a FB-on, a YT-on és iratkozz fel hírlevelünkre, mi pedig küldünk Neked egy tipp gyűjteményt a sikeres érettségihez. 

 

A JóMagántanár Különóra Centrumnál azon dolgozunk, hogy a diákjaink számára nagyszerű élmény legyen a tanulás! Arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb és legteljesebb segítséget tudjuk nyújtani mindenkinek, aki hozzánk fordul. Reményeink szerint a 2024. május 8.-án induló Középszintű Történelem Érettségi Felkészítő Online Kurzusunkkal, hozzájárulunk ahhoz, hogy számodra is egy pozitív élmény legyen a történelem tanulás!