Kurzus, tanfolyam, alkalmi csoportos

 

Kurzus

 

A csoportos órák elsősorban egy-egy vizsgára, felvételire, megmérettetésre készítenek fel. Ugyanarra a vizsgára felkészítő minden csoportos foglalkozást tekintjük egy Kurzusnak. Így tehát az alábbi Kurzusok vannak:

 

 

Az egyes Kurzusokra a Google Tanterem szolgáltatásán keresztül is bejelentkezhetsz, illetve kurzusonként külön FB csoporthoz is csatlakozhatsz. Mindkét helyen folyamatosan osztok meg a témával kapcsolatos aktualitásokat, tananyagokat és feladatokat.

 

Az egyes Kurzusok több tanfolyamból, alkalmi csoportos órákból, szintfelmérőkből, próbavizsgákból állnak, melyeken alkalmanként, egymástól függetlenül is részt vehetsz. Sőt egy-egy Kurzushoz több különböző tudásszintű csoport is tartozhat. Hogy ki melyik csoporthoz csatlakozhat, azt Szintfelmérők írásával határozzuk meg. (A szintfelmérőket megírhatod papíron is egy külön alkalommal, vagy a RedMenta oktatóprogramba bejelentkezve.)

 

Tanfolyam

 

Több csoportos óra meghatározott témakörök mentén összefűzve alkot egy Tanfolyamot. Az általában 5 alkalmas tanfolyamok előtt Szintfelmérő írásával alakítjuk ki a csoportokat. A tanfolyam során az alkalmak és a tematika is előre meghatározott, és előre egyben kell fizetni, így az ár is lényegesen kedvezményesebb. Egy tanfolyamra való regisztráció az előre egyeztetett 5 alkalomra szól.

 

Egy Kurzushoz több Tanfolyam is tartozik. Egy-egy Tanfolyamon belül meghatározott a tematika és az alkalmak egymásra épülnek, de a különböző egymást követő különálló Tanfolyamoknál ez nincs feltétlenül így. (Tehát nem szükséges egymás után sorrenben elvégezni a Tanfolyamokat, nyugodtan kezdheted a III.-kal, vagy kihagyhatsz egyet, ha úgy alakul.) Mivel az egyes Tanfolyamokon való részvétel nem az előző tanfolyam elvégzéséhez, hanem megfelelő szinten megírt Bemeneti szintfelmérő írásához kötött.

Alkalmi csoportos óra

 

A tanfolyami órákon kívül is, egyedileg megbeszélt időpontban tartunk alkalmi csoportos órákat is. Így rugalmasabban tudunk alkalmazkodni az időkerethez és az igényekhez is. Az alkalmi csoportosok során az ár és a bejelentkezés is máshogy alakul. (Lásd alább, illetve itt.) Ilyen alkalmi csoportosra csak olyan tanítványom jöhet, aki egyéniben vagy tanfolyamra már járt hozzám.

 

A helyszín

 

A csoportos és tanfolyami óráinknak egy kedves iroda vidám almazöld oktatóterme ad otthont a belváros leges-legközepén. Az iroda többi termében előfordulhat hogy csendes, szorgos munka folyik, erre, kérek, legyetek tekintettel a szünetekben, az érkezésnél és a távozásnál is.

 

Megérkezés

 

A csoportos órák helyszíne csak az óraközi szünetekben illetve az első óra előtti negyedórában nyitott. Tehát az órák alatt nem lehet bejönni, erre minden óra előtt egy 15 perc áll rendelkezésre. Kérlek a megadott időkereten belül érkezz, és csak akkor csengess, mert amikor a helyszínen az óra tart vagy az irodában dolgoznak, azt nem zavarhatjuk!

 

Az órák előtt 15 perccel be lehet jönni, én már ott foglak várni. Kérlek légy pontos, hogy időben kezdhessük! Aki korán érkezik annak nassolnivaló vagy szórakoztató játékos extra feladat vagy egy rövid vetített kisfilm lesz a jutalma, amivel izgalmasan eltöltheted az óra előtti pár percet.

 

Szünet

 

Ha két egymást követő 90’ perces órán is maradsz, akkor is tartunk egy 15 perces szünetet köztük, hogy legyen lehetőség felfrissülni, mozogni, szellőztetni egy kicsit az éberség kedvéért. A helyszínen természetesen van mosdó valamint teakonyha is. A telefont is csak a szünetekben használd, kérlek, a csoportos alkalom alatt kapcsold ki.

 

Kutyus

 

Az iroda lakója egy tünemény kiskutya, aki nagyon kedves, és szeret a csengőszóra válaszolni. Néha percekig. 🙂 Szóval ha jöttök és halljátok, akkor az ugatás a kaputelefon kihangosítására szolgál nála, nem mogorvaság a részéről. 🙂 Nagyon aranyos, barátságos. Délután négy óra körül a kutyus munkaideje is lejár, és olyankor hazamegy. Úgyhogy csak a korai, napközben tartott órák alkalmával találkozhattok vele esetleg.

 

Jelentkezés és óralemondás

 

Az alkalmi csoportos órák

 

Az alkalmi csoportos órákra jelentkezni 48 órával az óra kezdete előtt lehet. Tehát két nappal korábban lehetőleg írásban (e-mailben, SMS-ben, vagy Facebook messengeren) jelezd, ha jönni szeretnél. Az alkalmi csoportos ára, 48 órával korábban bejelentkezve 3000 Ft / dupla órás alkalom. Ha elfelejtesz időben bejelentkezni, akkor se maradj otthon, viszont ez esetben 3500 Ft az alkalom díja.

 

Az órát lemondani is legkésőbb két nappal korábban lehet. (Figyelj, az egyéni óránál 24 óra a határidő, a csoportos óránál viszont 48 óra!) Ha 48 órán belül mondod le az alkalmat, akkor az óralemondás díja egységesen ár fele, azaz 1500 Ft. Amit a következő alkalommal kell kifizetned. Hogy ez a rendszer is szimmetrikus és arányos legyen, ezért ha az alkalmi csoportos óra nekem felróható okból hiúsul meg és ez csak a kezdés előtt 48 órával derül ki, akkor a következő alkalomra féláron jöhetsz.

 

A tanfolyami órák

 

A Tanfolyamra a jelentkezés a Jelentkezési űrlap kitöltésével és az előleg befizetésével lehetséges a megadott határidőkön belül.

 

A tanfolyamok órái (ha a tudásszinted különben megfelelő a csoporthoz) alkalmanként is látogatható bejelentkezést követően. Az első alkalom nyitott és kedvezményes, 2000 Ft / 90’ perc. A tanfolyam további órái 3500 Ft / 90’ perc, ha alkalmanként kívánsz részt venni rajta (a jelentkezés idejétől függetlenül).

 

Ha tanfolyamra jársz, annak az időpontjai előre határozottak, ennek tudatában jelentkezel rá, így a Te felelősséged, hogy eljössz-e a tanfolyami órára. Ha a késés miatt nem tudsz részt venni az órán, az úgyanúgy elvész.

 

A tanfolyamok során megjelölünk egy pót alkalmat is, ha előre nem látható ok miatt valamelyik óra elmaradna, akkor abban az időpontban pótoljuk.

 

Ha mégsem indul a tanfolyam

 

Ha már befizetted az előleget, de nincs megfelelő számú jelentkező, így mégsem indul a tanfolyami csoport akkor a döntésed szerint az alábbi két lehetőség közül választhatsz:

 

 

Ha nem lesz 3 fő az alkalmi csoportoson

 

Ha már jelentkeztél az alkalmi csoportosra, de nincs meg a 3 fő (ugye ezt két nappal az óra előtt fogom tudni megmondani, amikor letelik a 48 órás határidő), akkor a helyzet és a döntésed szerint az alábbi lehetőségekből választhatsz:

 

 

Árak (90’ perces duplaórák):

 

Alkalmi csoportos “későn ébredő”: 3 500 Ft

Alkalmi csoportos 48 órával előtte bejelentkezve: 3 000 Ft

 

Tanfolyami órán alkalmi részvétel: 3 500 Ft

Tanfolyamonként az első óra: 2 000 Ft

 

5 alkalmas Tanfolyam árai:

Tanfolyam normál ár: 16 000 Ft                       A kedvezményes időszakokon túl.

Előző héten fizetve: 14 000 Ft                         A tanfolyam előtti héten fizetve.

Korán kelő kedvezménnyel: 12 500 Ft            Előre jelentkezve, meghatározott időszakban.

Extra hajnali koránkelő kedvezmény 9 500 Ft  A jelentkezési időszak első 3 napján.

 

A kedvezmény 5 000 Ft előleg befizetésével vehető igénybe. A határidők az előleg beérkezésének időpontjára vonatkoznak. Az előleget az adott határidőig, a fennmaradó részt az első alkalom kezdetéig kell befizetni. Az előleget befizetheted személyesen nálam, vagy az alábbi számlaszámra:

 

Nagyné Nagy Nóra

K&H lakossági bankszámla

HU04 1040 1141 8057 5148 5648 1008

A megjegyzésben tüntesd fel a neved (a tanuló nevét) és a tanfolyam kódját: RI

 

Hogy értesíteni és azonosítani tudjalak, illetve el tudjam küldeni az előlegről a számlát, kérlek add meg az e-mail címedet!

 

Minden egyéb információt a honlapomon is megtalálsz. Az aktuális tanfolyamaimról e-mailben, FB messenger csoportokban, a Google Tanterem Kurzusaiba belépve, vagy a honlapomon tájékozódva értesülhetsz. Várlak szeretettel! Addig is: Jó tanulást!