Kedves Tanítványunk!

Sikeres, vidám hetet kívánok Neked, és jó tanulást erre a hétre!

Küldöm a mától (11.10.) érvényes árlistát.

Amint már minden bizonnyal tudod:

– az Egerben személyesen tartott óra díja 3900 Ft lesz, 

– a Felsőtárkányi óra díja pedig 3400 Ft

A páros órák és a Skype órák díja és a bérletek ára idén nem módosul.

Tehát most még jobban megéri Bérletet váltani! Bérletváltási szándékodat e-mailben vagy az órán személyesen jelezheted.

Nagyon örülök, hogy idén is velünk tartasz!

Minden jót és jó tanulást!

Üdv: Nagyné Nagy Nóra

és a Jómagántanár csapata

 

Korábbi bejegyzések

 

Kedves Tanítványom!

 
Sikerekben gazdag, boldog új tanévet kívánok Neked! A diákoknak és a tanároknak kétszer van Újév egy évben, 🙂  úgyhogy ez alkalomból az előtted álló kihívásokhoz és megmérettetésekhez sok erőt, lelkesedést, okosságot és kitartást kívánok így a tanév elején. Merthogy az eredmény nem a szerencsén, hanem elsősorban a belefektetett munkán múlik. Őszintén szurkolok Neked, hogy a legjobb terveid szerint alakuljon ez az év, és a jó elhatározásaidat meg is tudd valósítani.
Ha az idei tanévben is segítségre lenne szükséged, hogy a lehető legjobbat hozz ki magadból, a tanulmányaidból, a vizsgáidból és ezzel a jövődből, akkor keress meg bátran. Ha elhatároztad, hogy továbbra is fogsz járni, akkor pedig minél hamarabb foglald le az időpontodat, hogy számodra a lehető legjobb időben tudj jönni.
A részletekkel, fejleményekkel, infókkal, és a még szabadon maradt időpontokkal nemsokára jelentkezem. Addig is hívj bátran. Egyeztessünk.
A számom a régi:+36 70 94 52 350
Sok sikert és jó tanulást kívánok Neked a 2019/20-as tanévhez!
Üdv: Nagyné Nagy Nóra

 

———————————————————————————————–

KÉSÉS

Ha a tanuló az időpontjáról késik, akkor az óra annyival rövidebb, és az eredetileg megbeszélt időpontban ér véget. Ha a tanuló nem jelzi a késést, akkor személyes óránál 15 perc, online, Skype-os óránál 20 perc, duplaóránál pedig 30 perc a türelmi idő, ameddig várjuk a tanulót, azon túl az órát már nem tudjuk megtartani, és ez aznapi lemondásnak számít. Ha az órát a tanár hibájából lehet csak később kezdeni, akkor, ha az a tanulónak is megfelel és abban az időben megoldható, akkor az óra annyival tovább tart, ha nem kivitelezhető, akkor egy következő alkalommal pótoljuk a csúszást.

———————————————————————————————–

Július 22.-ig ismét nyári szüneten vagyok. Óraidőpontot egyeztetni július 23.-ától (vagy e-mailben) tudtok, tanítani pedig július 24. keddtől fogok újra.
Addigis mindenkinek jó nyaralást, a nyárimunkához jó munkát, a tanuláshoz sok sikert és jókedvet kívánok!
———————————————————————————————-

Kedves jelenlegi Tanítványom!

Kérlek segítsd a munkámat és a fejlődésemet azzal, hogy az alábbi link alatt található Elégedettségi kérdőívet kitöltöd.

Akik a 2017. évben tanítványaim voltatok itt adhattok visszajelzést a számomra. Köszönöm a segítségeteket és azt a pár percet amit ennek néhány kérdésnek a megválaszolásának szentelsz.

Elégedettségi kérdőív

(A kémiarajongó rénszarvas-mézeskalácsot pedig köszönöm szépen a nagyon lelkes, kedves tanítványomnak. 🙂 )